Dejte lidem šanci v lásce

Dejte lidem šanci v lásce

Dejte lidem šanci v lásce

Fajn, každý říká: Láska je super věc a já tomu nadmíru věřím, ale proč je láska taková vratká? Každý den se může stát něco, co nám zničí iluze… a já už o iluze několikrát přišla…Není nad to milovat někoho, kdo vás nechce…Milovat? Je to jen prázdné slovo? Mnohokrát ano… Někteří lidé jsou schopni něco takového říct, aniž by pocítili tu úžasnou touhu, lásku a oddanost. Taky jsem již někomu řekla: miluji tě, ale přitom, byla to jen fráze…do doby, než jsem poznala Tebe…jsi pro mě ten jediný kterého milovat chci a miluji. Jsi na mě hodný a milý, ale pochop, já chci víc…Chci být jen tvoje a chci, aby ty jsi byl můj. Nechci Tě omezovat a myslím, že už jsi mnohokrát zažil, že jsi pro mě přednější než cokoli jiného, přednější než moje práce, moje koníčky a všichni lidé. Proč je tolik nespravedlnosti a já se jen musím dívat jak žiješ beze mě??? Proč se při pohledu na tebe těším a při tom prožívám největší smutek? Miluji Tě a ty to víš!!! Prosím, netrap mě! Asi si za většinu trápení můžu sama, ale bez tebe je můj život smutný a prázdný.
Každý den, kdy s Tebou mluvím je úžasný a jedinečný. Hodně lidí si myslí, že milování je o sexu a tělesném sblížení, ale tohle je kec! Ani blízkost těl nemůže sblížit vzdálená srdce.
Nikdy jsme se nepolíbili, nikdy jsme se neobjali, ale já Tě miluji i když jsem tohle od Tebe nedostala. A až se jednou políbíme, bude to to nejhezčí, co se může vůbec stát. Miluji Tě tak moc, že mi nezáleží na sobě, ale na Tobě. Že jsem blázen? Jsem a přiznávám, ale je něco hezčího než milovat? Miluji Tě a taky Tě milovat budu, tomu věřím, protože po tolika letech vím, že se nemůže stát nic, co by mou lásku k tobě mohlo zničit.
A co ty? Jak se mám dívat na to, že mi občas dáš tolik svého času? Jak si mám vysvětlovat to, že když jsme spolu je nám oběma tak moc krásně? Říkáš: jsme jen kamarádi…ale takhle se kamarádi nechovají, mezi námi je něco, co blokuješ a nechceš, aby se to projevilo Dej nám alespoň šanci! Každý potřebuje prostor na to, aby zjistil, zda něco fungovat může… Nebo snad ne? Vy lidi dnešního světa nepotřebujete prostor? Váš život je hektický, ale každý si zaslouží malou šanci. Prosím, dejte ostatním lidem šanci. Někdy je to těžké, ale když jste přesvědčeni o opaku a víte, že šance nic nevyřeší, stůjte si za tím a nedávejte někomu naděje, které nechcete vzít vážně… Protože potom takoví lidé jako jsem já, prožívají opravdu těžké chvíle, kdy doufají v něco, co se jasně nemůže stát…
Poslal(a): čekající..., 9.12.2006

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 13:54:42.