Potřebuju radu...

Potřebuju radu...

Potřebuju radu...

Prosím o radu zkušenější:
Je to asi hloupost, prosit o radu, když si nikdo nemůže představit, jaké to asi je…ale stejně…
Když člověk dlouho někoho miluje a ten druhý to ví a nic moc to neřeší co dál?
Již dlouho miluji jednoho úžasného klučinu, nejsem z těch co by balily kohokoli na každém rohu, ale dala jsem mu to najevo, jenže nic moc se nestalo. Jsme dobří kamarádi, ale tím to končí. Je ke mně hodný a milý, všechny kamarádky si myslí, že mě takzvaně „balí“ ale není to tak. Možná mě má rád, ale do hlavy mu bohužel nevidím.
Chtěla bych, aby v tom bylo něco víc, ale dokud se nezeptám, nemůžu to vědět. A tak se ptám, vzhledem k tomu, že budou Vánoce a o Vánocích se říká pravda…Co mu mám říct abych konečně věděla na čem jsem??? Všechno co jsem prozatím vymyslela jsou blbosti…co byste řekli vy? Spousta lidí zažila podobné situace tak se ptám…co jste dělali? Nechali jste svoji lásku i po dlouhých měsících ba letech, kdy jste věděli, že k sobě patří, nechali jste ji jen tak jít? Bez toho aniž byste po několikáté řekli něco, nebo teda zeptali se: Co ke mně cítíš?
Tahle věta mi připadá taky divná…Tak co říct, abych si později nevyčítala, že jsem ho nechala bez boje a co říct, abych si nepřipadala blbě a dokázala dál přežívat bez něj…co???
Za všechny názory předem moc děkuji, a ptáte se proč to píšu právě sem? v lásce se opakují stále podobné situace, a tak vím, že spousta lidí zažila, zažívá nebo teprve zažije něco takového...nutnost řešit něco, co si myslíme, že je dávno vyřešené i když jinak, než by se nám líbilo...
Poslal(a): amy, 11.12.2006

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 10:28:44.