Proč zrovna my dva? :(

Proč zrovna my dva? :(

Proč zrovna my dva? :(

Naposledy jsi za sebou zavřel dveře mého pokoje, naposledy jsi mě políbil, naposledy jsme se něžně milovali, naposledy jsi mě pohladil po tváři, naposledy jsi mi řekl: Miluju tě! Sakra, proč všechno krásné musí vždycky končit tak zle? Odjíždíš mi a já si tě pořádně ani neužila.. Jsme spolu skoro rok a mě připadá, jako bych s tebou prožila celý svůj život.. Nechci tě ztratit.. Vždyť jsme měli tolik toho naplánovaného.. Chtěli jsme odjet na pár dní do Francie, prožít spolu Vánoce.. A to byla jen blízká budoucnost.. Teď je to tabu.. Pamatuju si, když jsi přišel k nám domů a v očích měl slzy, pamatuju si na tu větu, která pro mě teď znamená konec mojeho štěstí.. Prostě jsi jen řekl: "Musím odjet do USA a už se nikdy nevrátím.. Lásko moje, miluju tě" Byla to rána pod pás.. Plakala jsem, jako malé dítě.. A co teprve tvá poslední slova: "Neplakej princezno a zapomeň na mě"..
Jenže já nechci zapomenout. Nechci bez tebe žít, nechci mít někoho jiného, nechci... Ty jsi ten, který mě naučil znova milovat, znova věřit.. Nejde udělat za tebou tlustou čáru a už si na tebe nevzpomenout. Odjížděl jsi a jen jsi mě políbil a podal do ruky dopis.. A v něm: "Beruško moje sladká, nechci, aby jsi byla smutná.. Neplakej o mě a koukej kolem sebe.. Ani jsem si tě nezasloužil a já vím, že tak skvělá holka si najde někoho lepšího, než jsem byl já.. Těžce se mi to píše, už teď mu tak moc závidím. Miluju tě, jako nikoho před tím, o to víc mě to bolí.. Brečel jsem jako malej kluk a vím, že se z toho budu vzpamatovávat dlouho, možná že se ani nevzpamatuju.. Osud to tak chtěl,ale proč? Proč zrovna já? Teď, když jsem našel svoje štěstí? Sluníčko, které mi svítilo každý den a já doufal, že mi bude svítit ještě dlouho.. Loučím se s tebou.. A v srdíčku tě budu mít napořád, věř mi.. Miluju tě a to nikdo nezmění.. Chci, abys byla šťastná ty.. Jsem srab, že jsem ti to neřekl do očí, ale nemohl jsem.. Nechtěl jsem, ať vidíš jak pláču. Pa, navždy tvůj..." Jo, jenže já budu šťastná jenom s tebou.. Ty jsi byl ten pravý, já to vím a teď je všechno pryč..
Už je to 2 měsíce, co jsi odjel.. Dostala jsem tolik dopisů a tak moc to bolí, když vím, že už nikdy neucítím tvé sladké polibky na mém těle.. Nejde zapomenout! Myslím na tebe každý den.. Čtu si pořád dokola tvé dopisy a zprávy, které jsi mi psal, když jsi byl ještě tady, pořád se dívám na naše video, pořád poslouchám naši písničku, každou noc spím s tvým trikem, pořád si prohlížím naše fotky.. Byl jsi jako moje droga.. byla jsme na tobě závislá a teď se musím vylečit, bohužel..Proč jsem ti tak málo říkala ta 2 slova, která tak moc znamenají? Kdybych mohla, tak je teď vyřvu do celého světa: MILUJU TĚĚĚ!!!
Proto si prostě važte toho, co máte, to, co vás dělá šťastným / šťastnou.. Nikdy nevíte, kdy ho nebo ji můžete ztratit.. Tohle bych nepřála ani největšímu nepříteli..
A ještě pro tebe, lásko: FOREVER TOGETHER..
Poslal(a): duckie, 29.9.2007

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 16:28:39.