Ona a On.

Ona a On.

Ona a On.

ONA: Slyšíš? Miluju Tě! Proč se mi ted nedíváš do očí? Stalo se něco? Mlč? Ale proč mám mlčet? Lásko, chci, aby to každý věděl! Proč se mám posadit? Lásko, děsíš mě! Sakra neříkej mi, co mám dělat! Proč jsi zticha? Proč nic neříkáš? Udělala jsem snad chybu? Vím že se něco stalo .. Takového Tě neznám .. Neříkej mi, že se nic neděje! Znám Tě přeci už tak dlouho! Co myslíš tím že tohle nikdo nepochopí? Máš mě! Naslouchám Ti .. Nekřič na mě! Počkej! Kam jdeš? Miláčku, kdo je ta holka? *Chytí ji za ruku* Aha už chápu .. Ta chyba není ve mně. Sbohem.

ON: Teď na takováhle slova není vhodný okamžik. Prosím tě .. Mlč a posaJď se. Ne, nic se neděje. A stejně tohle by nepochopil snad nikdo. Říkám, že tohle nepochopí nikdo, sakra!!! *Někdo zazvoní* Šeptem - Ahoj, lásko, ne, ještě to neví, nemám sílu ji to říct. Prostě nemůžu, nechci ji ublížit, mám ji rád. *Ona ho chytí za ruku* ...

Někdy není vše tak ,jak se na první pohled zdá. Je potřeba se na problém podívat ze všech možných úhlů. Některé věci si nechat vysvětlit a důležité kroky v našem životě dělat s čistou hlavou.
Poslal(a): NiC00La, 10.11.2007

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 07:04:28.