Co s tím?

Co s tím?

Co s tím?

Chtěla jsem poznat lásku, chtěla jsem vědět, jaký je pocit být do někoho zamilovaná, jaký je pocit milovat. Mé přání bylo jednou vyslyšeno a splněno. Kdybych bývala věděla, jaká je láska bolest a utrpení, nikdy bych na ni ani nepomyslela a odháněla bych ji od sebe co nejdál.
Zamilovala jsem se do něj, ani nevím jak. Jednoho rána jsem se vzbudila a zjistila jsem, že ho mám ráda. Moc jsme se neznali, jenom jsme se zdravili a to bylo všechno. Nevěděla jsem, co mám dělat, ale neustále jsem na něj myslela. Nedokázala jsem mu říct, jak moc se mi líbí, nešlo to, tolik jsem se bála. Pak se ve mě cosi zlomilo a já už to nemohla vydržet. Potřebovala jsem vědět, jestli má smysl se trápit pro někoho, koho skoro neznám, a tak jsem mu napsala, co cítím. Nevyšlo to. Neměl zájem a já jsem za to nenáviděla sama sebe. Nenáviděla jsem se za to, že jsem ho měla tak ráda a jemu jsem v duchu vyčítala všechnu tu bolest a zklamání. Byl moje první láska.
Říká se, že čas léčí. Je to pravda a po nějaké té době jsem opět stála pevně na nohou a odhodlaná se nezamilovat znovu. Bála jsem se lásky mnohem víc, protože už jsem věděla, jak moc bolí.
Jenže osud mi přál to, abych potkala někoho dalšího. Líbil se mi od první chvíle a já tušila, že to nepotrvá dlouho a budu v lásce namočená zase až po krk. Tentokrát jsem se bránila, ale stejně neúspěšně. Zamilovala jsem se ještě víc než předtím a pořád to trvá. Už asi rok. Chodí do stejné školy jako já, potkávám ho o přestávkách na chodbě, ale nedokážu nic udělat. On nezná mě, já neznám jeho, neznáme se navzájem. V podstatě nevím ani jaký je, a přesto ho mám strašně moc ráda. Není ráno, kdybych na něj nemyslela, není odpoledne, kdybych si na něj milionkrát nevzpomněla, není večer, kdybych si nepředstavovala, co asi teď právě dělá. Je to daleko horší než poprvé a mám strach něco udělat. Mám strach z dalšího zklamání, které by bolelo ještě víc. Chtěla bych se s ním seznámit. Nemám ale odvahu udělat jakýkoliv krok a netuším co mám dělat. Nevydržela bych další zklamání a to mi brání něco podniknout.
Skoro každá holka se s klukem, který se jí líbí, dokáže seznámit za pár dní, jen já ani za rok ne...
Poslal(a): LLL, 1.2.2008

Spodek

Stránka generována 17.5.2024 12:40:09.