Vyznání

Vyznání

Vyznání

Všichni tvrdí, že je láska krásná věc a kdo ji potká, ten se neubrání. Zastihne všechny bez výjimky, mladé, staré, nemocné, veselé i smutné. Pocitům srdce se nedá poroučet. Někdo lásku hledá s otevřeným náručím, jiný se krčí v koutě. Ale proč? Proč je mezi stejnými tvory takový rozdíl?
Každý jsme jiný, každý jsme originál, každý máme odlišné názory, přesto se u některých jedinců najdou podobné myšlenky a stejné postoje.

Bude to přesně rok,celých 365 dní,52 pátků,7 státních svátků..mnoho hodin,minut i sekund...čas,který Tě znám.Vzpomínáš? jistě ano,protože já mám v sobě každou částečku tohoto časového prostoru.Je to jako nedávno,Tvá osobnost pro mě nebyla ničím,ničím co by mě mohlo zajímat,ničím,za čím by si člověk myslel,že má jít...ovšem,nastal převrat a z pouhé známosti se stalo nepopsatelné přátelství,přátelství,které by nikdo jisto jistě nepochopil,tak jako by nepochopil ani to,že dnes už je to láska....a já dnes děkuji bohu,že tomu tak je.Sedím tu,mlčím,píšu a uvědomuju si,že jsi mi vším..Jsi NĚKDO,kdo se jen tak nepotkává,jsi vysněná osoba každého člověka.Jen málokdo má to štěstí potkat někoho tak spřízněného..Není chvíle,kdy se dá říct,že mi nechybíš,čas strávený s Tebou je pro mě něčím velkým,umím se s Tebou smát,umím s Tebou plakat,prožívat krásné,ale i ty horší chvilky,máme toho za sebou už tolik,že to snad ani není myslitelné...a přesto k odcizení nedošlo..Vzpomínám s úsměvem na rtech,vzpomínám na Tebe s láskou a neuvěřitelnou tohou zažít víc a víc..Myslím na to,jak krásně se culíš,když je ti dobře,na to,jak se dokážeš divit,mračit,radovat..na každý pohyb i polibek,na každé pohlazení..Tisíceré díky za vše.Za vše,co se dalo pochopit a poznat,naučit...ano,Tvá osoba,Tvá duše mne toho tolik naučila i když to ani nevnímala.Dnes vím,že svět má dvě tváře a ta horší mě možná ještě může zkazit,někdo mi taky možná může vzít vše získané,můžu zapomenout,ale to hlavní,to nejdůležitější,nejkrásnější a nejpřednější mi nemůže vzít nikdo.Díky Tobě vím,co je slovo doopravdy milovat,co je láska.Ty jsi láska.Mít jediné přání,nepřeji si peníze,dům,auto...budu si přát Tebe.Láska je věc,pro kterou stojí za to žít,nebýt lásky byl by svět pustý a šedý.Láska je to,co dokáže proměnit noc v den.Díky Tobě jsem,díky Tobě dýchám..Patřím Ti,dnes i zítra,jsem tady pro Tebe tak jako Ty pro mne.Stojím u Tebe,směji se s Tebou.Jsi moje nebe,moje všechno..Svou láskou k Tobě žiju.....Miluju tě,díky bohu za Tebe lásko......

pro MH
Poslal(a): luckybooboo, 11.3.2008

Spodek

Stránka generována 17.5.2024 11:42:33.