Neslyším lásku

Neslyším lásku

Neslyším lásku

Neslyším lásku
Toto je přenádherný příbeh vypráví o osudu lásky, o souciti teké o lítosti ale hlavně o tom že, i mentálně postižení dokáží nemožné. Ten příběh žije ve mně. Dovelte mu vztoupit i do vašeho srdce.

Kapitola 1.
Na první pohled

Angela je krásná mladá dívka která, zrovna dnes slaví své osmnácté narozeniny. A proto se rozhodli jí její kamarádky udělat v jejím rodném Utahu velkou párty.
Byl temný večer a holky se připravovali na oslavu. Ale Angele se nějak moc nechtělo. Jenže nechtěla zklamat kamarádky když už si s její oslavou dali takovou práci.
Victorie: ˝holky rychle, už je čas˝! Nicol: ˝A co naše oslavenkyně, je už hotová˝? A v tu chvíli vešla do předsíně Angela. Vypadala nádherně, měla na sobě překrásné tirkysové šaty. Vypadala jak víla. Holky: ˝ach si v nich tak nádherná, moc ti to sluší˝. Kate: ˝Tak můžeme˝?
Holky dorazili do baru, kde měli zamluvený stůl. Byla to taková dámská jízda. Ale náhle se otevřeli dveře a do nich vztoupila parta kluků. A sedli si přímo před stůl Angely a jejích kamarádek.
Jeden z těch chlapců jí padl do oka. Jmenoval se Evan. I on tu oslavoval své osmnácté narozeniny. On zní nezpustíl oči a ona mu ty dlouhé a krásné pohledy z očí do oči opětovně vracela.
Holky si toho všimly a začali Angelu popichovat aby si šla za ním sednout. Victorie: ˝Jen se podívej jak po tobě kouká honem jdi za ním, než si ho vyhlídne jiná˝. A to samé popichování se opakovalo i na druhé straně. Jenže trochu jinak.
Hilary: ˝Hele holky vždyť oni mezi sebou mluví znakovou řečí˝. Angela se zarazila. Ano dokázala se znakovou řečí dorozumět protože se to učila kvůli své babičce, které ohluchla. Ale v hlavě se jí honilo: BOŽE vždyť ten kluk je tak hezký a vipadá roztomile a mile. A zrovna on musí být hluchý. V té chví vyhrkly Angele slzy! Co se děje? Ptaly se holky. Angela: ˝Vždyť on je HLUCHÝ˝! Ozvalo se po celém baru. Angela: Bože mě je ho tak líto, když on vipadá tak přívětivě tak hodně proč se to ztalo zrovna jemu! Nicol: ˝Hele ten kluk jde sem˝.
Evan došel k Angele a dal jí do rukou papírek na kterém stálo: Zantančíš si? Angela si stoupla on jí setřel slzu která ji tekla po tváři. Ona se ho pevně chytla. Ale najednou se Angla zastavila a znakovou řeči mu řekla: Jmenuju se Angela. Evan: Krásné jméno pro krásnou dívku! Angela: ˝ty, ty umíš…˝. Evan: ˝Ano umím odezírat ze rtů, ale mí kamarádi už jsou zvyklí na znakovou řeč˝. Angela ho pevně objala a on jí pohladil po vlasech.
Takhle spolu protančili celou noc. Celou noc jen mlčeli, on ji hladil po vlasech a ona ho pevně držela. Nechtěla ho pustit a on ji nechtěl nechat jít. Vůbec jí nedocházelo co se děje a kde zrovna je, jen vnímala pomalé pohyby a doteky Evana. Ale najednou ji v hlavě hrklo a proběhl jí celý život před očima a uvědomila si že tohle ještě nikdy k nikomu necítila. Byla to láska. To byl to byl ten krásný pocit co jí hřál u srdce a lehce šimral v podpříšku.
Když už skoro nad ránem zkončila hudba hrát a všichni se rozešli domů, Angela se rozloučila s kamrádkami a Evan se svými kamarády ale, znakovou řečí. Kate: ˝Ta znakovka vypadá docela vtipně˝! Victorie: ˝Jo tak vtipné jak ty, no spíš trapné˝! Nicol: ˝No tak holky, ten kluk se Angele moc líbí a není to vůbec vtipné˝!

Takže moje drahé hvězdičky byla nuda tak sem začala psát určitě je tu moc chyb ale tak:Dco se dá dělat!
Poslal(a): otynka, 24.4.2008

Spodek

Stránka generována 7.5.2024 08:47:28.