Život křesťana

Život křesťana

Život křesťana

Ježíš řekl: Buďte dokonalí, jako je dokonalý váš nebeský Otec. -To znamená, že bychom měli rozvíjet to dobré v sobě. Lidé svou přirozeností dělají chyby. Bůh nám dal svobodu proto, abychom se dobrovolně rozhodovali pro dobro. Nechce z nás mít loutky. Nestačí však jen věřit, důležité je jednat. Jak zaznamenal apoštol Jan: V tom je totiž láska k Bohu, že zachováváme Jeho přikázání... -Je to z vděčnosti za Jeho oběť, z lásky k Němu. Jak bychom bez společenství církve mohli přijímat Tělo Kristovo a naplňovat Ježíšovo přikázání: To konejte na mou památku. Celá Bible odkazuje na církev, protože víru nelze žít samotářsky.
Ani smrt není pro věřící lidi překážkou. Věřící člověk, který žil křesťanským životem ví, že jeho vztah s Bohem nemůže nic narušit. Se smrtí přichází jiné bytí, bytí v blízkosti Boha, kde žádné utrpení a jiné zlo nemůže vstoupit.
Tak lidé, kteří se ocitají před smrtí potřebují duchovní vedení, aby neumírali ve strachu, v zášti, v nenávisti, ale smířeni s Bohem, lidmi... S upřeným pohledem na milujícího Boha, který je NIKDY neopustí.
Poslal(a): Ludmila, 12.9.2008

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 16:16:42.