Poslat ti pár něžných slov?

Poslat ti pár něžných slov?

Poslat ti pár něžných slov?

Poslat ti pár něžných slov? Takových těch co na srdci zahřejí?Věř mi, že rád bych to udělal. Rád bych sedl nad bílý papír a napsal pár nádherných slov pramenících ze srdce. Ptáš se proč? Pro to krásné, pro lásku, protože láska je, když klaun do srdce táhne a na mezku jede král. A nebo je to naopak? Krásně naopak. Možná by do toho srdce měli táhnout oba dva, aby byla nějaká rovnováha, když se city probouzejí a klepou ti na záda. Minulost nechat a sebou a jít hledat něco nového, krásnějšího ale koho, kdo umí akorát jen... akorát jen milovat. Na to se asi v tomto světě nehraje. Ale co. Nechám si srdce vyreklamovat. Že je nějak porouchaný. Že nepřemýšlí reálně, ale že je nějak moc zasněné. Že je vadné, že ho asi natáhli v jiném světě bez povolení...Co na tom, že padá srdce na ústa (hubu), hlavně nepřestat věřit na lásku.
A třeba se i pomodlit k bohyním, když jen tak tančí kolem ohně, kterej lidi spaluje a dává jim ještě jednu šanci pro lásku. Jenže než tu lásku chytím, musí sedět u
verpánku a opravovat propocený boty, které nachodily spousty kilometrů, ale lásku nepotkaly. A když už se cosi na ně usmálo, nenašly odvahu, aby třeba řekly, máte tak nádherně modré oči jako když tráva se soumrakem usíná ... nebo se probouzí..?
Poslal(a): Pepíno42, 25.2.2009

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 14:39:06.