Zůstat či odejít!

Zůstat či odejít!

Zůstat či odejít!

Jak žít a být šťastná, žít bez bolavého srdce, bez stresu, bez výčitek!
Mám partnera, 2 zdravé krásné děti a šťastná nejsem.
S partnerem dlouhou dobu jsme měli ve vztahu trhliny, já chtěla trochu mezi lidi, smát se, žít trošku i podle sebe, né podle něj!
Párkrát jsem dostala fyzickou lekci za to, že se nechovám tak jak mám, že nejsem dobrou partnerkou a matkou přitom svým dětem dávám do dneška první poslední!
Partner mi vyčítal, že ho nemám ráda, že o něj nestojím, že jsem chladná a má pravdu, už nedokážu o něj stát, nedokážu ho milovat!
Před několika měsíci jsem poznala muže, muže který mě naučil milovat, smát se, žít bez výčitek, ketrý mě rozesměje jen když příjde zamnou, jenže..........ženatého muže!
Miluji ho jako nikdy nikoho a co dál!
Dneska se mám rozhodnout co dál, jestli chci rodinu nebo ne.
Nevím co dál!
partner je dobrý táta, finance mi taky dává, nelítá po putikách,má perfektní rodinu, která děti miluje a kdykoliv mi vyjdou vstříc s hlídáním, prostě se vším.
za to já nemám nic, moje matka myslí jen na sebe, otec taky, babička, která mi spíš byla matkou mi umřela.
Když odejdu s dětmi o vše příjdu, když zůstanu, budu kousat a překonávat svoje síly, budu se milovat s partnerem a srdce mi bude krvácet, že ho nechci.
když odejdu, sebereme mi materiální zabezpečení domácnosti, bude se semnou soudit o děti.........
jak mám v sobě překonat ten led ten chlad k partnerovi, když lásku cítím k někomu jinému, k někomu, kdo po mě touží, ale má závazky a ty nejdůležitější,děti!
Jako já bych nikdy neopustila děti kvůli muži, tak má láska cítí to samé!
Tak co dál, zůstat či odejít!
Poslal(a): Anivi, 13.12.2009

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 15:22:45.