Hlas srdce??

Hlas srdce??

Hlas srdce??

Proč se nemohu jednoduše rozhodnou, co mám dělat?? Proč musím nad vším pořád přemýšlet a neumím jednat podle hlasu svého srdce?? Jak se vlastně naslouchá hlasu srdce?? Bojím se, že neumím poslouchat své srdce, že nikdy neudělám nic správně, tak jak mám následovat hlas srdce, všechno vždycky budu řešit jen hlavou a rozhodovat se budu rozumem, ale to nechci. Chtěla bych někdy poslechnout své srdce, ale jak mohu, když nevím, co mi říká??
Nevyznám se v sobě, chtěla bych se zamilovat a konečně cítit ten pocit, že někoho miluji, ale jak?? Co když se jednoduše zamilovat neumím?? Bojím se snad něčeho, ale čeho??
Myslela jsem si, že ho miluji, ano vážně jsem si to myslela, ale to bylo už před necelým rokem. A tehdy jsem se dozvěděla, že on o mě rozhodně nestojí, bolelo to, ale překonala jsem to. Nechtěla jsem se trápit kvůli klukovi, který o to určitě nestál. Ale potom, co se stalo, co se změnilo?? Začala jsem ho zajímat a místo toho, aby mi to bylo jedno, abych byla vůči němu imunní, byla jsem šťastná. Ale jak dlouho mi ten pocit štěstí vydržel?? Moc dlouho ne, snad míň než jsem si myslela. Myslela jsem, že se mi konečně začalo dařit, ale co když to byly jen záblesky z minulého roku?? Ano, chtěla jsem tohle zažít, přesně tohle jsem chtěla prožívat na konci minulého roku. Nedošlo mi, že by se něco mohlo změnit, ano prožila jsem zklamání, ale teď se mi všechno vynahradilo, ale proč mi nedošlo, že to zklamání ve mně zůstane?? Ano cítím ho a uvědomila jsem si, že už ho nemiluji, protože to zklamání a ta rána ve mně zanechaly „jizvičku“, která je sice naprosto neškodná, ale je tam. Dva měsíce mi trvalo, než jsem se „odmilovala“. Může se člověk snad podruhé zamilovat do osoby, která mu ublížila?? Možná o tom ta druhá osoba neví, ale stejně… Milovala jsem, nebo jsem aspoň byla zamilovaná, ale mohu se do něj zamilovat znovu?? Bojím se, že teď už je na všechno pozdě. Tohle se mělo stát před rokem a ne teď. Teď se bojím, že znovu ublížím sama sobě, ale možná nejen to. Zatím čekám a dívám se pouze dopředu, ale tohle také nepůjde věčně. Ale teď budu čekat a doufám, že je to tak prozatím dobře…
Poslal(a): anyma, 22.12.2009

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 08:34:54.