I když jsem si myslela, že o tom nikdy nenapíši.

I když jsem si myslela, že o tom nikdy nenapíši.

I když jsem si myslela, že o tom nikdy nenapíši.

Lidé, važte si každého dne, který máte, užívejte si ten život. Je tolik radostí, jen si těch maličkostí nevšímáme a především toho zásadního…máme zdraví…to je to největší bohatství!!!!

Dnes se chystám pomoci kamarádce, která trpí nevyléčitelnou nemocí pomalu 2 rokem, je to má nejlepší kamarádka (dnes ji jdu darovat krev, je na tom velice špatně) a já se denně modlím ať je silná a zvládne to, nedokáži si představit, že tu nebude. Byla a je to přeci má nejlepší kamarádka a já udělám všechno na světě, jestli ji bude vyhovovat má kostní dřeň UDĚLÁM TO, udělám všechno, abych ji zachránila!!!!!!
Když se koukáte na člověka, jak se vám mění před očima, věřte, že nevíte, co tady píši, beznaděj, lítost a tolik křičíte, že chcete pomoci. Ona mě chytla za ruku, podívala se na mě a řekla, vím, co cítíš, já Ti jen děkuji, že jsi tu se mnou, moc mi to pomáhá a začala plakat, poté chytla záchvat a lékaři mě požádali, ať odejdu.
To je prostě absurdní, nespravedlivé, proč ona????? Volám tam každý den, každý, jediný den nevynechám!!!! Ale musím být silná, z nějakého důvodu se stala mou kamarádkou a já se podle toho budu chovat!!!!!!!!!!!!!!!!
Držte mi palce, ať vše dnes dopadne dobře :-(
Poslal(a): Mysl a cit, 8.7.2010

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 14:14:52.