znáte ten pocit, že jestli se ve vašem životě nestane něco, co ho změní, tak e asi zblázníte..???

znáte ten pocit, že jestli se ve vašem životě nestane něco, co ho změní, tak e asi zblázníte..???

znáte ten pocit, že jestli se ve vašem životě nestane něco, co ho změní, tak e asi zblázníte..???

Poslední dobou mě všechno nuti přemýšlet, o všem o životě který vedu, o hodnotách, které ctím a tom jaký je vlastně můj cíl, kam chci dojít, co chci dokázat a co v životě vlastně hledám. Poslední dobou se cítím tak nějak beznadějná. Nevím jak to popsat, cítím, že něco dělám špatně, že jsme na něco zásadního ještě nepřišla. Jen vím, že to "něco" je něco, co mě drží v téhle beznadějné životní situaci. Připadá mi, že cokoliv dělám je špatné a bezesmyslu.
Mám v životě postavené nějaké cíle a hodnoty asi jako každý v životě, ale nějak jsem ještě nepřišla na to jak podle nich žít. Lídé kolem mě říkají,že mi závidí, to jak vím, čeho chci v životě dosáhnout a vím přesně, co nechci. A jdu si za tím, ale mě připádá, že všechno dělám špatně...
znáte ten pocit..taková ta věčná bezneděj všedních dnů...a vy nevíte, jak se z ní vymanit. Takovej ten pocit, že když se, co nejdříve něco nestane...tak se asi zblázníte. Že Vás musí něco nakoupnout, aby jste si uvědomili, co musíte udělat nebo naopak,co nesmíte dělat. V takové situaci se teď nacházím a věřím, že je nás víc, těch kteří tápou a hledaj se a potřebují akutní změnu.
Celej život něco hledáme, poučujeme se ze svých chyb, abychom mohli udělat další chyby, z kterých se můžeme poučit. Pořád dokola hledáme odpovědi na otázky, zjištujeme jak nejlépe žít, ale jen mě napadá......můžeme někdy žít úplně nejlépe..?????
Jde to ..??? Být se sebou maximálně spokojení..? Já se teď ocitám v situaci, kdy si myslím, že to nejde....
Nějak mě unavuje hledat nejlepší zbůsob jak být štastná....protože to je možná to, co způsobuje to, že nejsem štastná. Ta věčná nespokojenost, ta touha být lepší a lepší. Možná to je ono, co mě drží u toho dna, ze kterého se neumím odrazit...
Poslal(a): Leontýna, 30.10.2010

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 13:06:08.