Myšlenky

Myšlenky

Myšlenky

Dívám se na tvé čekání a doufám v pokání, které promlouvá do čiré prázdnoty a neutichající bouře mého srdce se zmítá v nelítostném opojení, když mi mysl pění a poté se uzavírají nademnou kola,protože hladina neprostupnou jest.

Správná cesta je taková, která nás stojí nejvíce sil. Aby člověk nějaké ušetřil,tak si nejdříve musí stanovit cíl a najít správný směr. Kdo volí krátkou a lehkou cestu,tak na konci častokrát nic nenajde.

Nenávist je jako řákeřná choroba. Těžko se léčí a následky mohou býti tragické. Tabletky v podobě odpuštění se nedají koupit,ale člověk si je může vyrobit sám, když na ně má správné složení.

Polibek je důvěrný dotyk rtů, který odhaluje nebo zavrhne přitažlivost dvou lidí. Nezáleží na délce,ale na provedení

Dívat se stále do minulosti je jako běžet závod od startu do cíle. Nejenom že utíkáš opačným směrem,ale navíc se pleteš druhým do cesty. Není jiná možnost než se přidat k ostatním, protože jinak tě přítomnost ušlape a budoucnost bude v nedohlednu!!!

Přetavit sen v realitu je hodno rytířského řádu. Mnoho lidí této mety dosáhlo,ale možná ještě více dostalo vyznamenání im memoriam.

Nejistota je jako počasí. I když předpověď říká,že bude krásně,tak i z malého mráčku může pršet a nikdo neví, jak dlouho déšť potrvá. Já jsem už celý promočený a zkřehlý zimou.
Poslal(a): Biagotti4, 12.1.2011

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 22:57:03.