xo(

xo(

xo(

Jednou v létě jsem poznala jednoho Kámoše..Byli jsme spolu venku a on mi říká že musí za kamarádem že je v hospodě ať jdu s ním..Šla jsem .. Jeho kamarád na mě pořád před tou hospodou koukal..Neznali jsme se jen když jsme odcházeli a on šel zpátky do hospody tak jsme si řekly ahoj..
Přibližně asi tak po 2 měsících mě kámoš pozval na oslavu narozenin..
Pozvání jsem samozdřejmě přijala a přišla i společně s kamarádkou..Trošku jsme pili zatím jen my 3 ( já, kamarádka, kamarád ) Alkohol uz na nas docela působil :D a pak přišel ten kamaráda kamarád jak byl v té hospodě.. Byla jsem opilá a tak jsem se s nim dala do řeči..´´Povídali jsme si´´..Pak říká Tom( oslavenec) že by potřeboval zajet do obchodu ještě pro nějaký alkohol..A tak kamarád Toma říkal že pojede..Zeptal se mě jestli pojedu s ním..Jela jsem.. V obhodě se mě ptá chceš něco koupit? Říkám: Né nechci to je dobrý :) ..
Ani jsem si nevšimla že kupoval lízátka :D a v autě mi dal lízatko :D .. Byla jsem opilá takže jsem zapoměla že mi vůbec něco takovýho dával, ale pak jsem si sáhla do kapsy a říkám jéé lízátko :D..Jenže byl problém že mi nešlo rozbalit :D Tak jsem poprosila Tomovýho kámoše.. jestli by mi ho nemohl rozbalit že mi to nejde.. On jako ze jo tak mi ho rozbalil.. a ja jsem se ho zeptala a ty jsi si nekoupil..? A on ne.. a ja chces liznout..? a on ne to je dobry.,. a ja delej.. a tak jsme si to lizatko porad podavali.. :D tak zacli pusy .. atd.. no po tom veceru se pak asi 3 mesice vubec nic nedelo.. bylo to jakoby se mezi nami nic nestalo.. ale asi tak cca po 3 mesicich mi zacel psat.. :) psali jsme si travily jsme s polu docela dost casu.. Psal mi ze me ma rad a ze mu an me zalezi atd..Jenze nebylo to ono proste.. ani jsme si nerekli jestli s polu jsme nebo jak.. =// Mela jsme ho strasne moc rada.. On me? ani newim. psal mi ze jo udelal pro me prvni posledni ale me se porad na tom neco nezdalo :( asi je to chyba ve me.. nevim..! Pak jsme se asi 2 dny nevideli.. On sel na dizu a tam se opil a zbalil tam kamosku ( on teda rika ze za to nemuze ze ona vyuzila toho ze byl opilej) strasne me to polozilo.. rikala jsem si ze uz ho vzivote nechci videt.. :( ale kdyz on byl s toho spatnej :( a tak jsem mu napsala jestli si chce o tom promluvit at se za mnou stavi.. prisel..Tak jsme o tom mluvily.. On mel slzy na krajicku a ja brecela :( On se mi moc omlouval ze to pos*al a ze ho to strasne mzri ze mu je hrozne po tom co mi udelal..! Ja mu zacla vycitat ze az bude zase opilej ze to udela znova..! On prisahal ze ne..! Ale i tak uz se to jendou stalo a mezi nami uz to neni takovy :( Vidime se malo kdy treba jen jednou tydne :( Obcas prijde k nam na kafe nebo tak ale nic vic.. :( porad na nej myslim.. i kdyz se vidime malo kdy tak i presto mi pise ze me ma rad..! Jenze me se po nem strasne styska :/ Miluju ho..! Kdyz jsem s nim tak je mi strasne skvele ale jak jsem bez nej jsem nervozní..! Kdyz si treba nenapiseme 2 dny.. Strasne bych si prala aspon ho videt.. a nebo mu aspon napsala smsku ale vubec newim co :( Kolikrat kdyz projede autem uz jen zatroubi a jede dal.. Vecer mi mozna napise kam jsme sla atd.. Budu delat vsechno proto aby to bylo jako driv :( !!! Miluju ho..!!!
Poslal(a): Bloudilka, 22.2.2011

Spodek

Stránka generována 8.5.2024 22:37:11.