a co je to potom za život?...

a co je to potom za život?...

a co je to potom za život?...

Musíme se vzdát tolika věcí,tolika věcím se otevřít a tolik pro to udělat a být silní a bojovat za svůj sen... Být samy sebou.. Nepodmiňovat se ostatním!..
Pomluvat ostatní protože jsou jiní? Protože se nějak odlišují od okolního světa? Vždyť co tohle je? To je svět kde ve vzduchu cítíte jen faleš .. Proč prostě nemůžeme říkat pravdu a nosit si co chcem aniž by jsme se ušetřily blbých poznámek,šikany a ničení našeho světa ... Člověk co je upřímný a je sám sebou to nemá jednoduché a bude rád když k sobě najde někoho rovnýho...
A vůbec jak se vše mění. Jdu ven a vidím partičku malých třináctiletých dětí co mluví co nejsprostějš to de.. V ruce cigaretu.. Večer jdou do nějakého klubu a v sobě už mají pár panáku nějakýho chlastu.. Ale proč to dělaj? Protože to chtěj? To přece není "IN" aby jsi v třinácti letech neměla už sex,nekouřila a nepila každý pátek a sobotu alkohol... Není to tak u všech,ale myslím že brzy k tomu dojde.. Jenže jak to pak končí?.. kolik mladších 15ti let jsou odvezeny na otravu alkoholem ? Nelíbí se mi to... A nejspíš s tim nic neudělám .. Každý si něčím projde .. A po sléze třeba dojde k správnému řešení a dokáže žít život tak jak má ... A někdo ne ... Nesnášim tenhle svět a pravda je,že jaký si to uděláš takový to máš!
Poslal(a): ..., 5.4.2011

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 03:25:23.