Láska:)

Láska:)

Láska:)

Co je to láska? Je to hluboký cit. Jak je možné že takovéto jedno slovo dokáže vyjádřit tisíce písmen? Láska může být platonická,nebo oboustranná. Lidé jsou kvůli lásce zklamaní i šťastní. Tento cit přináší bolest i radost. Slzy i úsměv. Miliardy našich srdcí jsou díky lásce na světě. Láska rozbuší srdíčko. Někomu to trvá minuty,hodiny,dny,měsíce. Někdo lásku může poznat už v mládí.
Jak si vlastně lásku představujeme? Jako hvězdu na obloze,která stejnak jednou vyhasne? Ne,skutečnou lásku najdeme v srdci. Vidíme jí všude kolem nás. Támhle jdou dva šťastní lidé a koukají na sebe zamilovanýma očima. O kousek dál je maminka s dítětem. Ano i tohle je láska,ale téhle lásce se říká mateřská. Mateřská láska je hned na počátku našeho narození. Je tu tolik lidí,kteří mají lásku,ale také se najdou v našem světě ti,kteří tu lásku nikdy nepoznali,nebo chodí a nenacházejí. Není tohle nespravedlivé?
Samozřejmě ,že je. Ale co je na tomto světě spravedlivé? Třeba ti lidé tu lásku také najdou. Ale i tak je krásný pocit,když myslíte na jediného člověka. Rozbuší se vám srdce. Nemůžete se dočkat toho než se s tou osobou setkáte. Pak když se setkáte,cítíte takový pocit zamilovanosti jako kdyby vám motýlci poletovali v břiše. Přemýšlíte co byste mu řekli? Ale najednou zamlknete,i když jste to měli předem připravené? Jakoby se najednou čas zastavil. Cítíte rozbušené srdce a rychlý dech! Tohle by přeci jen přehlédl hlupák. Láska to je tak neskutečný a živý cit.
Pokud je to opravdu hluboký cit,myslíte na tu osobu každou minutu. Přehráváte si každou chvilku,co jste s ním byli a tak to jde pořád dokola! Jakoby tato osoba vám vzala půlku vašeho srdce! Jak tohle zastavit? Myslím si,že je to neléčitelné.
Když je mezi někým místo lásky jen využívání,tak tomu druhému člověku ,který vás miluje ubíráte energii tím,že vy jí nevracíte! Je to jako velký pocit žízně,když máme hlad. A proto je lepší zapomenout a to záleží jen na vás a vaši duši jak je silná. Je jasné,že této nemoci podlehneme každý. Každý prožijeme ten pocit,kdy nevíme jestli se máme smát nebo plakat.
Definovala jsem slovo láska? Ne,ale jedno vím jistě ,když jsem jí po prvé objevila,byl to můj začátek života. Znáte ten pocit?
Poslal(a): Kajinna, 7.5.2011

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 15:07:23.