nikdy to nebude jako dřív

nikdy to nebude jako dřív

nikdy to nebude jako dřív

Jsi nejlepší,víš to?
Ikdyž jsi hovado,miluju tě,miluju naší hru bez začatku a konce.. Není nic zakázáno.Přeji si aby tento školní rok neskončil,odejdeš mi,mně nic nezbyde! Nikdo!L proč mi píšeš jak mě máš rád? Jak ti bylo krásně když si ležel po mém boku cítil bušet mé srdce? Chytl mě za ruku? Aach .cítím tlukot tvého srdce, ten tep, co mi dával důvod žít. Byly to jen kecy? Proč mě nepozdravíš? Ježiši,jo bolí to! Ještě víc,když vím že chceš něco ode mě,ale o přestávkách mě ignoruješ. Brečím teď? Jo! Netušilaa jsem to,že prostě po tom večeru co jsme spolu byli,že an to budu hezky vzpomínat! A ty se na mě ve škole vysereš,mrzí mě to,že víš jakej si v tomhle hajzl! Nenávidím se za to že jsem s tebou chodila už 2krát! A ted že bych mohla po 3?
chtěla bych,ale změníš se? Pro mě? Ne…. Každý den se snažím vymyslet, co ti povím, až tě zase uvidím. Ale nikdy za tebou nepřijdu,možná zítra. Já moc dobře vím,že když ty se směješ v mé blízkosti,že se něco děje,že tvoje srdce pláče! Že mě nemůžeš mít! Mám tě ráda takového jaký jsi,snažím se tě pochopit! Jsi každým dnem
tak strašně blízko a přitom tak šíleně daleko. Pohled každý den na tvé záda neskutečně bolí,proč se kurva už zas tak krásně neotočíš a neuměješ se tím úsměvem kteerj mě rozzáří na 1500000000000000 mil?! Oči jsou zaplněné slzami, a zase můžu jít spát s myšlenkama na tebe,poslouchat tu písničku kterou zpíváš! Kterou si m ihrál na kytaru když jsem ležela v posteli,přikrytá tvou dekou! snažím se tě nevídat,vyhýbat se ti a nedívat se ti do tvých očí,abych ti nemusela říct jak tě mám ráda. Nechci ted myslet na to jak mi scházíš,co právě teď děláš a jak tě mám opět ráda. Jsi jako útok, jsi jako droga, to je jen kus tebe Přijď a utiš tu bolest svým polibkem. Mohla bych se vrátit a dýchat, ale když ty jsi odešel, už mi žádný dech nezbyl. Ŕáda si myslím, že tě můžu nakopnout, ale to je to, co jsi udělal ty mě.
Poslal(a): Kajinna, 25.5.2011

Spodek

Stránka generována 2.5.2024 03:31:48.