Být nad věcí a v pohodě.

Být nad věcí a v pohodě.

Být nad věcí a v pohodě.

Tak dlouho už se snažím dostat Tě ze své hlavy, ze svého srdce. Vážně se o to snažím každým dnem i nocí. Ale zatím neúspěšně. Ničí mě, že jsem Tě ztratila, že jsem Tě zklamala a zranila. Ničí mě, že jsem to všechno zvládla tak dokonale zkazit.
Já se nezamilovávám. Jsem jenom holka, která se neumí zamilovat. Mě se nemůže stát, abych neměla věci pod kontrolou, abych najednou zcela podléhala někomu jinému. Já jsem přeci ta, která je vždy nad věcí a v pohodě.
Ale najednou si přišel Ty. Bránila jsem se tomu ze všech sil. Pořád jsem si nalhávala, že k Tobě nic necítím, jsi jen další z mých kamarádů, z mých lepších kamarádů. Chceš mě? Ale to Tě zase přejde, říkala jsem si. Nevšimla jsem si toho, že i já pomalu ale jistě začínám chtít Tebe.
Potom, jednoho dne, mi to všechno došlo. Ano, jsi něco jako můj idol. Kluk, kvůli kterému bych opustila jakéhokoliv jiného. Kluk, kterému bych nedokázala odolat. Asi jsem zamilovaná, přiznala jsem si, ale pořád mám věci pod kontrolou. Nedopustím, abych se změnila.
Ale změnila jsem se. Tys mě změnil a mě hloupé nedošlo, že jsi mě změnil navždy. Zase jsme se jednou potkali. Začali jsme se vídat. Najednou už jsem neměla věci pod kontrolou, nebyla jsem nad věcí. Ani trochu. Změnila jsem se. Byla jsem bezbranná, zoufalá, zamilovaná... Ale to ne! Takhle to přeci dál nepůjde. Tohle nejsem já! Rozhodla jsem se, že to takhle nenechám. Tak jsem se s Tebou přestala vídat. Rozešla jsem se s Tebou. Tím se přeci mělo všechno vyřešit.
Ale nevyřešilo. Že sejde z očí, sejde z mysli? Ani náhodou! Z očí si sešel, ale proč Tě nemohu dostat ze své mysli, ze svého srdce? Nechci být jen další ztracená, nešťastně zamilovaná holka. Chci být silná a taková jako jsem byla dřív. Ale to už nevrátím, protože jsem se opravdu zamilovala. Nevšimla jsem si, že jsi ukradl moje srdce, a když jsem Tě poslala pryč, vzal sis ho s sebou.
Miluji Tě. Svojí hloupou a zbytečnou chybu už nenapravím, ale ani Tě nepřestanu milovat lusknutím prstu. Vím, že jednou bude zase dobře, objeví se někdo jiný... Jsem mladá, tohle se prostě stává. Jen mi nikdo neřekl, že to bude tolik bolet...
Poslal(a): Blbka1, 20.6.2011

Spodek

Stránka generována 6.5.2024 02:27:49.