"Být spolu a pořád navždy"

"Být spolu a pořád navždy"

"Být spolu a pořád navždy"

Probudila jsem se do dalšího zoufalého rána. Otevřela ospalé oči a ucítila úzkost, ten známý pocit který mě bodá v duši už tolik měsíců.Už „pár měsíců“ žijeme jeden bez druhého a týdny už se nevídáme.Vytiskla jsem si tvoje fotky,abych tě měla stále na blízku,aby si mě stále hřál u mého srdce. Mám tě v peněžence,na nástěnce vedle postele,na stole u počítače,když si píšem,stále koukám na tu fotku,jak mi bylo fajn když jsem mohla být s tebou,ale teď dokážu být i bez tebe když jsem to zvládla 2 roky,strašně tě chci vidět. Můj pokoj je naplněný štěstím i zklamáním který způsobuje jeden člověk, a to jsi ty,vždycky budeš,vždycky tě budu milovat,nemůžeš říct,že já jsem ta špatná,ta co ti ublížila,protože já tě miluju nejvíc na světě,dala bych za tebe život,nedávno jsem si prohlížela svůj deníček,našla jsem tam pár slov o tobě,byly krásný a ze srdce,nikdy nezapomenu ten den,co jsme si volali na skypu,jak si mi říkal " Karolínko,ukaž se mi,chci tě zase vidět" ,nikdy nezapomenu na to,jak jsme byli na hokeji tys měl tu starou nokii a já se chtěla podívat na obrázky,ale tys řekl že nechceš abych to viděla,já ti ho vzala a měl si tam moje fotky,mě na tapetě,tak hezkej pocit vědět to,že si mě měl taky rád,jsem šťastná za ty chvíle co jsme spolu mohli být, 3 krásný měsíce. Pro mě jsi ten nejlepší. jo,dneska je to rok a 40 týdnu,stále to nezvládám,stále si myslíš,že o tebe nestojím? Dal si mi naději, víš to? Naději která mě ničí, ale zároveň je to důvod, proč se snažit, proč jít dál. Říkáš že potřebuješ čas, že mi nechceš ublížit a mrzí tě, že mi nemůžeš dát víc,teď.
Chci zase zažít ten první polibek,první dotyky,pohledy,ten tvůj smích,ta tvá oblíbená černá bunda s červenýma kostičkama!

(Prosím,ať se mi to splní,jen s tebou). Nemusí to být hned, ale chtěla bych nechat vzkaz u tvé postele, na kterém by stálo: "Lásko, klidně lež, přijdu za chvíli."
Mohla bych se dívat celé dny do tvých krásných zelených očí a líbat Tvé nežné rty, které mi tolik chybí. Chodit ruku v ruce a mít si pořád,co povídat. Sednout si na lavičku do parku a koukat do neznáma.

Jednou, možná osud zamíchá karty tak , že dostaneme druhou šanci a nenecháme ji jen protéct mezi prsty a budeme šťastní.

MILUJU TĚ. Tvoje místo v mém srdci ti nikdo nevezme, nikdo.
Poslal(a): Kajinna, 16.8.2011

Spodek

Stránka generována 5.5.2024 10:41:37.