Milá moje maminko

Milá moje maminko

Milá moje maminko

Milá moje maminko.

Ráda bych ti řekla slova,které jsou však k tobě vhodná.
Nezáleží na pořadí,ale na tom ,co ti svěří.
Začneme hezky od začátku pěkně heslem -od počátku.

I-Inteligentní

V-Vulgární

A-Agresivní

N-Neklidná

A-Aktivní

Byla jednou jedna inteligentní slečna.Která po dobu svého aktivního života potkala v neklidném světe mnoho agresivních a vulgárních lidí.

I-Impulzivní

V-Vymakaná

A-Arogantní

N-Noční

A-Aromatický

Měla impulzivní dceru a vymakaného manžela.Arogantní sousedi v nočním klidu protestovali proti aromatické vůni jablka a skořice.

I-Imaginární

V-Vychytralý

A-Archivní

N-Nugátový

A-Anonymní

Ale Ivanka nebyla obyčejná slečna.Její imaginární přítel byl velmi vychytralý a proto připravil pro protestující sousedy archivní víno,které podával s nugátovým bonbonem.A poté je zabavil anonymním příběhem....

Píše se rok 1968.Byla zrovna středa 23.10, za oknem listy popadávaly na zem a utvářely barevné koberce.Nevím už přesně kolik hodin ukazovaly ručičky ve starých hodinách.V tu dobu jsem totiž ještě pobíhala na louce a sbírala houby.Tento den byl,ale něčím výjimečný narodilo se malé miminko,které dostalo krásné jméno IVANA. Já té osobě budu později říkávat mami.Malá Ivanka se učí novým věcem.Objevuje své hlasivky a poukazuje světu,že ona je ten střed,který musí pozorovat.Nadcházející roky udělá své první kroky,řekne svá první slova a udělá si pár prvních modřin.Později se jí narodí malá sestřička –jmenující se Petra. Ivanka už cítí svou první velkou zodpovědnost.Roky ubíhají a Ivanka už jde poprvé do školy.Loučí se s maminkou a tatínkem - objetím jim dokazuje,že je má ráda.Rodiče mají pyšné výrazy a dodávají svému zázraku jistotu,aby zvládlo svůj první den.Ivanka se přehoupla přes krásné dětství a dostává se do raného věku puberťáka. Život stále plyne a stále se má,co učit.Přicházejí první lásky,bolesti a nevyvedené věci. Přichází rok 1989 a Ivanka už není malým dítětem ani neposlušným pubertákem. Přivádí na svět svůj první poklad.Chlubí se rodičům jakého má krásného syna se jménem Lukáš. Roztomilý andílek mačká prsty "malé" Ivance a ta pociťuje to,co cítili její rodiče,když se narodila ona.Zodpovědnost,lásku,důležitost,štěstí,nevinnost,jistotu –kus sebe právě drží v náručí.Malý Lukáš roste jako z vody a začíná léto 1992 na svět se rodí další malé stvoření-to budu nejspíše já .Dostala jsem úžasné jméno Dominika. Mám velkého brášku Lukáše a své mamince dokazuji,že jí mám moc ráda. Do srdce vstupují nový lidi a vzpomínky na roky předtím.Život „malé“ Ivanky se od základu změnil.Někdo odešel a někdo důležitý zase přibyl.Čas ubíhá a nikoho nešetří.Nezapomínej,ale,že stále je tu někdo pro koho znamenáš neuvěřitelně moc.Chci Ti říct,že od té doby,kdy jsem poprvé uviděla svýma očima svět se a svého anděla se nic nezměnilo.Stále jsi pro mě tím nejdůležitějším na světě.Už od chvíle,kdy jsem pocítila tvoje pohlazení na mojí malé tvářičce.Smích,který si slýchávala byl důkazem radosti a štěstí.Na světě je plno lidí,ale jen jeden člověk si zaslouží slýchávat od mé osoby oslovení MAMI. Jsi to TY.
Mám Tě moc ráda ,doufám,že to víš.
Přeju Ti všechno nejlepší k tvým narozeninám.Přeji Ti ,aby jsi nikdy nemusela utápět srdce ve smutku.Přeju Ti peníze,aby jsi si mohla plnit svá přání.Přeju Ti zdraví,protože to je to nejdůležitější.Za peníze ho totiž v lékárně nenajdeš.S úsměvem jde všechno lépe.Ať Ti život kvete jako tato květina.

Takže ještě jednou HAPPY BIRTHDAY .

By:Domčuška@liasPoppy
Poslal(a): Ms.Poppy, 15.11.2011

Spodek

Stránka generována 30.4.2024 03:08:58.