Vzdycky budu druhá..=(..napořád..

Vzdycky budu druhá..=(..napořád..

Vzdycky budu druhá..=(..napořád..

Vše bude jakš takš ok..dokud tě neuvidím..jenže nevidět tě..to prostě..bez toho prostě nejde být..=( nevidět tě..nedokážu si to představit..=( to je divný protože už sem tě neviděla cca 3 týdny..=( to je jak věčnoost..a představa že tě neuvidím vůbec..='( to mě zabíjí..=(
Ale tak mi přijde..že alepoň nějak sem ti vážně pomohla..=( najít sebe..vrátit se k ní..a být šťastný..doufám..jo no..já..sem zvyklá být druhá..=)..=(..bohužel..ale vím..jak si mi ublížil..vím že holka na mém místě by tě zabila..jenže prostě to co cítím..přesto všechno..to je nepochopitelný..no možná je to jen strach z toho že jsem sama..ale proč? vždyť vím že existuje kluk co mě má určitě víc rád než ty..nebo spíš než si mi dokazoval že mě máš rád ty..=( ale já nemůžu s níkým jiným být aniž bych nemyslela na tebe..a doufala že se ozveš a napíšeš 'marketko mela bys na me cas?'..ubohá věta co prolomí ledy..=( jenže vím že se to nestane..protože jsi s ní..s tou o který jsi řikal že už s ní být nechceš že chceš mě..že už bys s ní nikdy nebyl..=( ale seš s ní zase..=( proč?..to si zjistil teprve teď že jí miluješ?..nebo se jí bojíš? =( já ti psala že ti nemůžu dát to co ostatní holky..že nejsem jako ony..byl si rád že jsem jiná..=( a teď..tedˇsi tu píšu pro nic za nic..vlastně pro sebe =)..=(..
Jak si mám poručit abych na tebe zapoměla..? Jak zase být opravdu šťastná i když bez tebe..? =( řekneš mi to..? Máš mě rád tolik jak si mi vždy říkal..? Jestli ano..tk proč se mnou nejsi..? =( Lhal si mi o tom co ke mě cítíš..? Tk proč máme za sebou tolik hezkých zážitků a chvilek..? =( Proč si byl na mě tak hodný..? =( Toužím po tvém dotyku..celý den..sním o něm i v noci..=( Už vím jaké to je být odmítaná..nepochopená..prostě být sama..=( je to za trest? =( co sem provedla..? =( Nemůžu být s jinými..proč? =( protože si vždy vzpomenu na tebe =( na tvý krasný oči..úsměv..pohled =( jak ses vždy tak krásně díval..=( A vše mi to překazí..='( S pláčem sedím a píšu věci,který ty si přečteš a děláš jakoby nic..nebo je možná ani nečteš..=( marně čekám že mi na to odpovíš..ale většinou jen 'nevím co na to napsat' .. =( napořáád budeš v mém <3 ='( napořáád budeš můůj ******* v plyšový díře ='(...='( napořáád..
Poslal(a): Maarky, 27.12.2008

Spodek

Stránka generována 17.5.2024 13:43:44.