Pro Tebe ...

Pro Tebe ...

Pro Tebe ...

To co jsem udělala, jak jsem se k Tobě vrátila bylo vyznání lásky a toho co mám v sobě.Tohle nebo něco podobného jsem čekala od Tebe, po těch smskách, které si jen ignoroval ať se vrátíš a skoncuješ s tím. A já se dočkala od Tebe na mé vyznání toho, že jsem magor a ničeho pozitivního od Tebe. Já tohle nikdy u nikoho neudělala, byla jsem vždy moc hrdá a když to udělám, protože to tak cítím, pořád jsem věřila a hrdost šla stranou tak se spíš cítím ponížená nezájmem.A pak přijedu a Ty jsi pryč. Víš Já v nás věřila i když si to viděl jinak a jisté věci byly myšlené jinak než si je pochopil a nenechal sis to vysvětlit a ztráta Mě pro Tebe vlastně nic neznamená a neznamenala. I tak blbá jsem byla, že jsem nám koupila lístky na Silvestra.Ty chceš ode Mě zájem a změnu ale Já to u Tebe postrádám.Nikdy jsem ti nic nevzala a už vůbec ti nelezla na Tvůj účet opravdu Mě neznáš a je to škoda, protože jsem tak neškodná.To co se stalo neposledy byla už jen záchrana před tím abys to doma nezničil nic víc jen jsem chtěla ať ti domluví že tohle se nedělá.Skousla jsem toho moc od Tebe co bolí ale bohužel to nechápeš.Kdyby ano, poznala bych to. Vím, že ty taky, ale Tvůj nezájem o Mě a o Nás už je 100%-tní.Snažím se stát pevně nohama na zemi a soudit z toho co vidím co se děje od nikoho nic nemám.V těchto větách stejně jako v ostatních tohoto typu je jen pravda a jediný důvod proč to končí je jen ten, že si nerozumíme nic víc v tom není.Měl si moc příležitostí na všechno, stačilo jen tak málo ale to by si musel chtít ani nevíš co všechno by se změnilo.Já Tebe nikdy nepodvedla nemám to za potřebí a snažím se věřit tomu, že jsi na tom stejně jen s tím co děláš to jde jen těžko. Kolikrát si bojoval o mě, když si o mě opravdu stál? Odjezdama si to řešil místo bojem chlapa, když mu o něco jde. Jen podezřívání a za co, že jsem doma a chci s Tebou trávit čas jinak a líp.Domněnky, že ti něco beru a něco dělám proč. Měl si kolem sebe lidi co ti ubližovali a mě ubližuje, že mě házíš do jednoho pytle tohle si nezasloužím, když vím, že to tak není a nikdy nebylo.

Vnímáš-li proto aby sis zapamatoval, zapomeneš. Vnímáš-li proto, abys porozuměl, zapamatuješ si.

Poznat svůj omyl znamená opravit svůj omyl.

Pravda nemusí být vyjádřena slovy, ale… může být vyjádřena gestem, činem, nějak ji lze sdělit. Nemusíte pravdu vyslovit, ale můžete ji předvést.

Vztah je založen na úctě, na obětech, které jeden přináší druhému.

Miluju Tě, a proto tě nechám jít. Běž, ignoruj mě, žij a hlavně buď štastný. Se mnou jsi nešťastný, proto tohle všechno děláš.
Poslal(a): doufám, 29.12.2010

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 19:24:46.